Alberta Ogrizeka 5, 10 000 Zagreb 01/23 20 084, 01/23 23 427

EDUKACIJSKI CENTAR

U svojim prostorijama na adresi Ulica A. Ogrizeka 5, u Zagrebu, 13. listopada 2010. tvrtka Kostanjevec dimovodni sustavi otvorila je vrata novog Edukacijskog centra, prvog takvog u Hrvatskoj namijenjenog svima onima koji žele znati nešto više o svemu vezanom za nove dimovodne sisteme, modernizaciju kondenzacijskih dimnjaka, sanacijama dimnjaka, obnovljivim izvorima energije i njihovoj upotrebi, energetskoj učinkovitosti te ekologičnom i ekonomičnom  pristupu realizacije "proizvoda" kao takvog. Ideja o edukacijskom centru je realizirana uz pomoć mnogih partnera kao što su poznate tvrtke Vaillant, Viessmann, Bosch i Beretta , stalni inozemni partneri tvrtke Cox Geelen, Skoberne i Conti. Svrha ovog edukacijskog centra prvenstveno je edukacija ljudi, davanje relevantnih informacija o edukacijskivažnostima i problemima struke te nalaženje što kvalitetnijih i efikasnijih rješenja.

Dosad je kroz centar prošlo oko 1000 ljudi. Prezentacije su održavane za grupe od 15-tak ljudi, od projektanata i arhitekata, dimnjačara i komunalnih redara, GPZ-a, upravitelja zgrada, te samih stanara. Također,
tvrtka usko surađuje sa Srednjom obrtničkom i industrijskom građevinskom školom u Zagrebu, sekcijom dimnjačarstva, u sklopu čega se održavaju prezentacije za učenike i upoznaje ih se s novim modernijim dimovodnim sustavima s kojima će se susretati u budućem zanimanju.

Centar je prije svega otvoren za krajnjeg korisnika, ukratko za sve koji imaju bilo kakvih problema i pitanja u vezi sanacije dimnjaka ili općenito o dimovodnim sustavima, vrstama grijanja ili obnovljivim izvorima energije.

 

"Očuvanje okoliša i efikasnija potrošnja energije dva su primarna cilja našeg poslovanja. Transferom znanja i  uporabom novih tehnologija pomoći ćemo vama da odaberete najprikladnije rješenje za vaš problem."

Back to top